Kerst met Ooker & friends

Op zaterdagavond 16 december en zondagmiddag 17 december 2017 gaf ‘Ooker, een koor met spirit’ twee kerstconcerten in Hotel Mariakapel (het oude Dada) aan de Achterstraat, een prachtige locatie met een enorme historie. Niet geheel vreemd voor ons, want in het verleden hebben wij daar ook enige tijd gerepeteerd.

Maar het was geen gewoon concert. De insteek was anders dan voorgaande jaren. Het werd een verrassende muzikale reis door Hotel Mariakapel samen met Ooker en gastartiesten. Dit alles onder de bezielende leiding van Tanja Gardner, het speciaal voor de voorstelling geschreven script was afkomstig van Sander Huisman.

Ooker bood een podium voor talent om als artiest tijdens het kerstoptreden met eigen repertoire, passend bij een winterse kerstmiddag/avond, op te treden. Natuurlijk werd er ook gezamenlijk gezongen.

Met man en macht werd gewerkt om er een prachtig kerstconcert van te maken.

En dat werd het, een unieke avond en middag in december.